Online magazines

09 september 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

waar hou je rekening mee met akoestisch glas?

Het doel van akoestisch glas is het halen van een verzwakking van het geluid. Als je de akoestische demping kunt bepalen, kun je met de plaatsing van geluidsisolerende middelen ook de winst ervan bepalen. Dat kan belangrijk zijn met het oog op het behalen van de vereisten van de norm.

Kenneth Baert

Bladmanager 

Lees deze ARTIKELS:

Laatste kans! Heeft u een bijzonder schrijnwerk- of interieurproject gerealiseerd, maar u bent nog niet ingeschreven voor de Dobbit Schrijnwerk Awards 2020? Maak hier dan snel werk van, en schrijf u in voor 18/09/2020!
Een veilige en gezonde werkomgeving start bij een propere werkplaats. Maak kennis met een unieke allesreiniger voor het algemeen onderhoud van uw werkomgeving.
Overal waar je komt, word je geconfronteerd met geluid. Bovendien is de bouwsector zich vandaag veel meer bewust van het belang van de juiste glaskeuze. Logisch dan, dat akoestisch glas op de voorgrond treedt.
In januari rolde het Kwaliteitshandboek van de Belgische Federatie van Aluminium Constructeurs (FAC) voor de vierde keer van de persen. Dit 200 bladzijden dikke naslagwerk zal in het najaar ook voor de eerste maal in het Frans beschikbaar zijn.
Ontdek de uiterst resistente Crosscall-tools! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
De aandacht voor akoestiek beperkt zich niet enkel tot de beglazing. Mede door het belang van ventilatie in een gebouw is de invloed van ventilatieroosters gestegen.
Ondanks de huidige crisis, blijft het voordelig om personeel aan te werven. Wist u al dat als ondernemers hun eerste werknemer aanwerven vóór 31 december 2020, ze een volledige en permanente vrijstelling van de bijbehorende patronale RSZ-bijdragen genieten. Meer weten?
WIN een fles champagne. Vervolledig deze kleine survey en win. Dit neemt slechts 1 minuut van uw tijd in beslag.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.