Online magazines

17 september 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

beter resultaat door veilige en stofvrije spuitcabine
Als de lak in het eigen atelier wordt verspoten, is een goede afzuiging via een spuitwand vereist. Eventueel loont het zelfs de moeite om te investeren in een volwaardige spuitcabine.  De cabine zorgt niet alleen voor een beter resultaat, maar garandeert ook de veiligheid van werknemers en het milieu.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Veel schrijnwerkers beginnen met een spuitwand, omdat die een kleinere investering vergt dan een volwaardige spuitcabine en meestal eenvoudiger te installeren is. De spuitruimte kan evenwel niet hermetisch afgesloten worden, wat betekent dat stof uit het atelier het spuitwerk kan beïnvloeden.
Naast een traditionele PU-verlijming, wordt de nulvoegtechniek steeds meer gebruikt voor de productie van maatkasten. De nulvoegtechniek stelt schrijnwerkers in staat steeds kwaliteit en flexibiliteit voorop te stellen met oplossingen op maat. Dankzij de kantentband ...
Tot 30 september, geniet u van voordelige voorwaarden bij de aanschaf van onze technische oplossingen voor de schrijnwerkerij. Vraag onmiddellijk een demonstratie aan voor elke activiteit in het ontwerpen en vervaardigen van meubels en trappen, met of zonder CNC.
De nieuwe Transit Trail en Transit Custom Trail werden speciaal ontworpen voor moeilijkere werkomstandigheden. Zo kunnen de voorwielaangedreven Transit en Transit Custom beschikken over een nieuw mechanisch sperdifferentieel (mLSD), terwijl de Transit kan worden uitgerust met een intelligente vierwielaandrijving.
Ontdek de uiterst resistente Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Het Autosalon van Brussel, waarvan de 99e editie gepland staat van 15 tot 24 januari 2021 in Brussels Expo, stelt zich tot doel een evenement te presenteren dat volledig aangepast is aan de eisen die de strijd tegen de verspreiding van Covid-19 stelt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.