Online magazines

23 september 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Wat is de meerwaarde van CAD/CAM nu eigenlijk en wat betekent het precies? Welke types pakketten bestaan er en welk pakket heeft u in uw business nodig?
TECHWIN, meer dan 25 jaar gespecialiseerd in software voor schrijnwerkerijen, zorgt voor de automatisatie van al uw bedrijfsprocessen. Hun softwarepakketten en ervaring zorgen voor een optimale combinatie van standaard en maatwerk.
Nu het beleid een maximaal aantal auto’s aan de stekker of de waterstofpomp wil, heeft auto-elektrificatie de toekomst mee. De klant wordt gemotiveerd met fiscale voordelen, vrijstellingen van BIV en rijtaks, en gunsttarieven voor de elektriciteitsconsumptie.
In dit webinar toont Sven Eeckhout de mogelijke wegen van brandvoortplanting langs de gevel. Hij focust daarbij op de nieuwigheden in de regelgeving, die naar verwachting begin 2021 zullen gepubliceerd worden en belicht daarbij ...
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouw. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's. Ontdek het programma ...
ETC zet met de introductie van de nieuwe Klaas K400 RSX hoog in. De kraan op aanhangwagen is een staaltje van toptechnologie met de focus op veelzijdigheid en comfort.
Zodra er een warme periode is, komen de telefoons binnen van klanten die klagen over hun voordeur, die door de warmte is kromgetrokken. Daar bestaat tegenwoordig een oplossing voor: Magnetude®. Het unieke vleugeloverdekkende systeem zorgt ervoor dat het bimetaaleffect helemaal van de baan is.
De productie van pvc-ramen en -deuren verloopt reeds lange tijd sterk geautomatiseerd, maar de automatisering in de productie van aluminium schrijnwerk bleef meestal beperkt tot een zaag- en bewerkingscentrum. Niet iedereen weet dat er ook voor en na het zagen en bewerken van aluminium automatiseringsmogelijkheden zijn.
De oprichting van BeA België bevestigt het belang dat het bedrijf hecht aan de Belgische markt. BeA België biedt een Belgische verkooporganisatie bestaande uit een toegewijd team van productspecialisten met ruime ervaring en zeer grondige kennis van de Belgische markt, ondersteund door een Belgisch backofficeteam.
Zeg nooit meer dat Optimat Group louter een machineleverancier is. “Onze missie behelst zo veel meer dan louter machines te verkopen. We willen een partner zijn voor onze klanten die hen maximaal ont-zorgt. Ons ultieme doel is dat de klant zich maximaal kan focussen op zijn corebusiness”, benadrukt CEO Alexis Dirix.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.