Online magazines

30 september 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Hoe worden onzichtbare binnendeuren gemonteerd?

Voor de correcte installatie van een onzichtbare binnendeur moeten wat werkzaamheden uitgevoerd worden. Fabrikanten mikken evenwel op installatiegemak, waardoor de montage van onzichtbare deuren geen onneembare vesting wordt.

Kenneth Baert

Bladmanager

 

Lees deze ARTIKELS:

Voor de montage van de onzichtbare deur moet je nog steeds enkele belangrijke aandachtspunten in acht houden. Daarnaast bepalen scharnieren, het kozijn allen de kwaliteit van het resultaat.
Xinnix staat synoniem voor naadloze onzichtbare deursystemen. Met de lancering van het nieuwe X3 deursysteem wordt niet alleen het gamma verder uitgebreid maar combineert Xinnix in één nieuw product de voordelen van een naadloze draaideur en een pivotdeur.
Klanten kunnen bij REHAU steeds terecht bij hun zoektocht naar de juiste kantenband voor hun laminaat of paneel. REHAU heeft meer dan 100.000 varianten in meer dan 2.000 kleuren en afmetingen op stock.
De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die heel specifiek focust op milieubewuste fleetklanten. Voor wie geen te grote afstanden aflegt of voornamelijk in de stad rijdt, kan de MX-30 een perfect antwoord bieden.
Uw omgeving coronavrij houden start met een goede handhygiëne. Ontdek de 7 voordelen van contactloos handen desinfecteren.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouw. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's. Ontdek het programma ...
Met de nieuwe I.D.A. (Binnendeuren Aluminium), biedt WAKO u de ideale oplossing om uw binnenruimte te optimaliseren door een glazen deur te installeren die glas combineert met een staallook.
In dit webinar reikt Koen Michielsen de ontwerper de juiste informatie aan om een correct (voor)ontwerp uit te werken op vlak van brandveilige staalstructuren.
Optimat Group heet u van harte welkom op de ‘Iedereen VIP’-InnovationDays. U ontdekt er tal van nieuwe machines, technologieën en automatiseringsmogelijkheden.
Brandveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke bouwprofessional. Beantwoord deze 6 vragen in 2 minuten en WIN een fles champagne!
WAKO garandeert u de beste kwaliteit voor uw ramen en deuren uit pvc en aluminium van Belgische en Luxemburgse makelij. Bovendien engageert het bedrijf zich volledig voor de ecologische transitie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.