Online magazines

08 oktober 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

meer dan 30% sneller werken met automatisch platenmagazijn
Wanneer u in uw schrijnwerkerij heel wat plaatmateriaal verwerkt, kan het aangewezen zijn om te opteren voor een automatisch platenmagazijn. Maar om een automatisch platenmagazijn te kunnen plaatsen, moet natuurlijk wel aan enkele voorwaarden worden voldaan.

Kenneth Baert
Bladmanager


Lees deze ARTIKELS:
ETC stelt zijn nieuwste innovaties voor. De specialist in kranen heeft twee nieuwe kranen in aluminium op vrachtwagen in het assortiment, die opvallen door hun veelzijdigheid en comfort.
Zeg nooit meer dat Optimat Group louter een machineleverancier is. “Onze missie behelst zo veel meer dan louter machines te verkopen. We willen een partner zijn voor onze klanten die hen maximaal ont-zorgt. Ons ultieme doel is dat de klant zich maximaal kan focussen op zijn corebusiness”, benadrukt CEO Alexis Dirix.
De platen die nodig zijn voor een bepaalde klus worden met behulp van vacuümhefapparatuur automatisch tot bij of direct op de bewerkingsmachine(s) gebracht. Dergelijke manier van werken biedt heel wat voordelen, zoals plaatsbesparing, sneller werken ...
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's. Ontdek het programma ...
Is brandveiligheid voor u een prioriteit? In dit webinar geven Jelle Laverge en Benoit Declerck enkele juridische inzichten en aandachtspunten mee waar u op de werf op kan terugvallen.
REHAU ontwikkelt al decennia lang duurzame benaderingen in de hele waardeketen en brengt die ook in de praktijk. Die inspanningen worden erkend met de opname van REHAU in de lijst van 50 leiders op het gebied van duurzame ontwikkeling en klimaat.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Klanten kunnen bij REHAU steeds terecht bij hun zoektocht naar de juiste kantenband voor hun laminaat of paneel. REHAU heeft meer dan 100.000 varianten in meer dan 2.000 kleuren en afmetingen op stock.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.