Online magazines

14 oktober 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Hoe brandveilig dient uw stofafzuiging te zijn?
Het belang van stofafzuiging in werkplaatsen van houtverwerkende bedrijven mag niet onderschat worden. Naast de gezondheidsproblemen zijn er een aantal directe veiligheidsproblemen die kunnen opduiken wanneer er grote hoeveelheden (hout)stof aanwezig zijn.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Om de veiligheidsrisico’s goed te kunnen inschatten en om er een oplossing voor te vinden, is het nodig om dieper in te gaan op de aard van het houtstof, het risico voor de gezondheid en het brandgevaar dat altijd aanwezig is wanneer houtstof vrij rondzweeft in een gesloten ruimte.
Optimat Group heet u van harte welkom op de ‘Iedereen VIP’-InnovationDays. U ontdekt er tal van nieuwe machines, technologieën en automatiseringsmogelijkheden.
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's. Ontdek het programma ...
In dit webinar toont Sven Eeckhout de mogelijke wegen van brandvoortplanting langs de gevel. Hij focust daarbij op de nieuwigheden in de regelgeving, die naar verwachting begin 2021 zullen gepubliceerd worden en belicht daarbij ...
Brandveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke bouwprofessional. Beantwoord deze 6 vragen in 2 minuten en WIN een fles champagne!
Ontdek het ruime aanbod aan houtbewerkingsmachines & houtstock. Waag je kans & plaats vandaag een bod op één van onze online veilingen!
Na het laatste grote internationale automobielsalon in Europa te zijn geweest dat in 2020 succesvol de deuren heeft geopend, hoopte FEBIAC om tevens de eerste te zijn die begin 2021 de Europese automobielsalons terug op de kaart zou zetten.
Gebruik met deze nieuwe modulaire versie de stenen die u nodig hebt om uw bedrijfssucces op te bouwen.
Concept Notte verwezenlijkt diverse projecten: niet alleen keukenkasten, dressings en opbergmeubels, maar ook elementen voor de inrichting van professionele of commerciële ruimtes. De heren Notten en Reding beslisten om voortaan op professionele schrijnwerkers en plaatsers te focussen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.