Online magazines

21 oktober 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Installatiegemak en flexibiliteit grootste troef voorzetrolluiken
Rolluiken gaan mee met hun tijd. Getuige daarvan is het voorzetrolluik, specifiek ontwikkeld om altijd en overal geplaatst te kunnen worden – zowel bij nieuwbouw – als renovatiewerken.

Kenneth Baert 
Bladmanager


Lees deze ARTIKELS:
Voorzetrolluiken zijn ideaal voor renovatie en kunnen zonder aanpassing worden gemonteerd voor het raam of voor de gevel. Ze zijn dus bijzonder geschikt als oplossing voor ge­bouwen zonder rolluiken, omdat ze zonder al te grote werken geplaatst kunnen worden.
BeA België biedt een Belgische verkooporganisatie bestaande uit een toegewijd team van productspecialisten met ruime ervaring en zeer grondige kennis van de Belgische markt, ondersteund door een Belgisch backofficeteam.
Wie een polyvalente hoogtewerker wil met de modernste technologie en het grootste gebruiksgemak, hoeft niet verder te zoeken. De krachtige THEO 20 en 25 en de nieuwe Rudi 21 kunnen troeven voorleggen waardoor de keuze meteen gemaakt is.
Vorige maand verklaarde de rechtbank Internationale Bouw en Constructie (IBC) uit Zandhoven failliet. Alle machines en overstock (616 loten) worden online geveild. De veiling start 16/10 en eindigt 26/10 om 16u.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.