Online magazines

28 oktober 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Hoe ziet reparatie bij houtrot eruit?
Bij houten buitenschrijnwerk zijn scheuren, barsten en noesten het probleem bij uitstek. Na blootstelling van het hout aan de natuurelementen ontstaan er geregeld zwakke plekken. Wanneer dan niet snel ingegrepen wordt, vormt er zich al snel houtrot.

Kenneth Baert
Bladmanager


Lees deze ARTIKELS:
Wanneer houtrot optreedt, kan dat met het blote oog worden vastgesteld. Er worden dan gebreken aan de verflaag zichtbaar, zoals afbladdering of natte plekken en verkleuringen. Ook met een goede vochtmeter kan zacht hout snel en eenvoudig worden opgespoord.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Universiteit Gent heeft even geleden een studie uitgevoerd die gebaseerd is op computersimulaties waarbij het risico op condensatie in samengestelde raamprofielen geëvalueerd werd. In het model werd er onder­zocht aan welke eisen ...
Placabois is reeds jarenlang expert in de wereld van fineer. Met de blik gericht naar de toekomst wil het bedrijf geen uitdaging uit de weg gaan om zich van de rest te onderscheiden.
Door de steeds groeiende vraag naar maatwerk heeft VANCA twee jaar geleden FORMA boven de doopvont gehouden. Deze businessunit biedt een helder omlijnd concept met een selectie van decors, die steevast op maat ontworpen en geproduceerd kunnen worden.
Lijmen en kitten moeten tegenwoordig duurzaam zijn. Niet alleen door de toenemende vraag van eindgebruikers, maar ook door de huidige regulering.
Het naadloze parcours van MD Wood bevestigt dat Franstalige professionals een nabijheidsservice verkiezen. Op basis van deze vaststelling  besliste Rogiers om zijn Waalse filiaal vlak naast MD Wood, in het geografische hart van het gewest, te vestigen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.