Online magazines

05 november 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

automatisering speelt hoofdrol bij pvc bewerkingscentrum
Op vraag van de markt moeten steeds meer flexibiliteit aan de dag gelegd worden. Als je dan ook meer dan één bewerking in dezelfde tijd kunt uitvoeren, kun je al meteen een voorsprong nemen. De intrede van CNC-bewerkingscentra was dan ook een logisch gevolg van de huidige technologische ontwikkelingen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
In het verhaal van een bewerkingscentrum speelt automatisering een hoofdrol. De nieuwste generatie machines werkt intussen al volautomatisch. Daardoor dient alles wel op elkaar afgestemd te worden.
De houtverbindingslook (HVL) op pvc-profielen is een trend die haar oorsprong vooral te danken heeft aan Nederland. Deze toepassing van de houtlook op de pvc-ramen en -deuren probeert een antwoord te bieden op de populariteit van de look-and-feel van de houten ramen en deuren.
Klasse A PVC-profielen van VEKA zorgen mee voor een aangenaam comfort in huis. Door een rijke ervaring en de wil om te blijven vernieuwen, biedt VEKA een uitgebreid gamma van raam- en deurprofielen die elke woning een meerwaarde geven!
Généreux Oushoorn is de nieuwe Jonge Vlaamse Aannemer 2020 voor Oost-Vlaanderen. De bestuurder van Aksis werd door de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen voorgedragen vanwege zijn engagement en groeicijfers.
De Brusselse bouwsector bestaat voor meer dan 90% uit kmo’s. Enkele onderzoekers van de VUB toonden aan waarom kmo-bouwbedrijven daar nu aan een snel tempo verdwijnen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.