Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Wat moet je weten over opdeelzagen?

Opdeelzagen hebben reeds sinds enkele decennia hun vaste plaats verworven. Door de jaren heen is hun zaagrendement, waarmee de output van gezaagde onderdelen per shift bedoeld wordt, aanzienlijk toegenomen. De belangrijkste stap binnen deze evolutie was de invoe­ring van de NC-sturing. 

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Bedrijven willen voornamelijk flexibel zijn en dan vormt de geleidelijke investering in aparte machines, bij voorkeur aangestuurd door een CAD/CAM-pakket, nog steeds de oplossing bij uitstek. Maar ook bij de klassieke opdeelzaag zijn er nieuwigheden die tot een hogere efficiëntie en gebruiksgemak leiden.
Om de productiviteit te kunnen verhogen werd recent stevig geïnvesteerd in automatisering. Er werden verschillende gesofisticeerde machines aangeschaft van Haco Trading, specialist in hout-, aluminium- en pvc-bewerkingsmachines.
Klanten kunnen bij REHAU steeds terecht bij hun zoektocht naar de juiste kantenband voor hun laminaat of paneel. REHAU heeft meer dan 100.000 varianten in meer dan 2.000 kleuren en afmetingen op stock.
Placabois is reeds jarenlang expert in de wereld van fineer. Met de blik gericht naar de toekomst wil het bedrijf geen uitdaging uit de weg gaan om zich van de rest te onderscheiden.
De kans dat het coronavirus COVID-19 via HVAC-systemen verspreid wordt, is zeer beperkt, zelfs wanneer een besmet persoon aanwezig is in het gebouw. Toch blijft het belangrijk om toe te zien op een correcte werking en onderhoud van dergelijke systemen.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.