Online magazines

25 november 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Waarom is bouw koploper van fysieke klachten?

Van de Belgische werknemers met werkgerelateerde gezondheidsklachten is dit bij 57% te wijten aan lichamelijke klachten. Echter, hoe goed scoort de bouwsector in vergelijking met andere sectoren? En wat zijn de hedendaagse en toekomstige uitdagingen om werkbaar werk te garanderen? Schrijnwerk vroeg het aan Roeland Motmans, voorzitter VerV.

Ontdek in dit Online Magazine van uw vakblad bovendien de genomineerde projecten van de Schrijnwerk Awards 2020 in de categorieën Totaalinterieur, Interieurelementen en Schrijn- en timmerwerk. Er vallen weer heel wat parels van projecten te ontdekken!

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Hoe goed scoort de bouwsector op ergonomie in vergelijking met andere sectoren? En wat zijn de hedendaagse en toekomstige uitdagingen om werkbaar werk te garanderen? Schrijnwerk vroeg het aan Roeland Motmans, voorzitter VerV.

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO met een 25-tal medewerkers sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt.
Van residentiële projecten tot restaurants en theaterzalen, de genomineerde projecten in de categorie Totaalinterieur blinken uit van het vakmanschap. Ontdek hier de genomineerden van deze categorie van de Schrijnwerk Awards.
Maar wat als écht onzichtbaar ook nog eens duurzaam, biologisch, slijtvast, en als het even kan ook nog gebruiks- én onderhoudsvriendelijk zou zijn?
Als leveranciers en distributeur van een waaier aan producten is Robaco een unieke speler op de markt. In tal van segmenten kan het familiebedrijf heel wat expertise en knowhow voorleggen. "Dat alles gebeurt steeds op maat van de klant en met zijn belang als prioriteit", aldus Bruno Vermote, bestuurder bij Robaco.
Een opvallend meubel of bijzonder creatie kan een ware eyecather zijn in een ruimte of interieur. Ontdek hier de genomineerde projecten voor de categorie Interieurelementen van de Schrijnwerk Awards!
Verwarming voor de industrie is een sector waar Verhelle BV , als dealer van BIEMMEDUE veel aandacht aan besteedt. In feite is het verwarmen van grote gebouwen  in de koudste wintermaanden essentieel om constant en continu werk mogelijk te maken.
Aanvankelijk was Ostermann aanbieder van kantenbanden, maar intussen legt het zich ook toe op meubelbeslag, lijmen, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden. “Onze business rust op het creëren van toegevoegde waarde. Daarom evolueren we naar een onestopshop", aldus Alain Van der Kuylen, CEO Ostermann België.
In de categorie Schrijn- en timmerwerk maken ook deze editie heel wat unieke projecten een kans op een Schrijnwerk Award. Ontdek hier de genomineerden van deze categorie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.