Online magazines

02 december 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Hoe vlot schuren met mobiele kantenschuurmachines?
Vraag aan vijf schrijnwerkers wat zij verstaan onder een kantenschuurmachine en je krijgt heel diverse antwoorden. In dit Online Magazine gaat het evenwel om draagbare kantenschuurmachines, waarbij de bewerkte randen van een stuk vlot en egaal worden opgeschuurd. 

Ontdek in deze editie bovendien de genomineerde projecten van de Schrijnwerk Awards 2020 in de categorieën Schoolprojecten, Houtbouw en Aluminium. Er vallen weer heel wat parels van projecten te ontdekken!

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS: 
Voor het uitoefenen van kleine schuurtaken – zoals het afwerken van kopse kanten – is een uit de kluiten gewassen vaste machine vaak wat van het goede te veel. De draagbare kantenschuurmachine kan dan soelaas brengen.
Bekijk zeker eens uw huurcontract voor uw vuilvangmatten.
Elk jaar zetten we met de Schrijnwerk Awards de toekomstige schrijnwerker in de kijker. De studenten van deze genomineerde projecten in de categorie Schoolprojecten maken een kans op een unieke Schrijnwerk Award.
Sinds jaar en dag is Timmerman een trouwe partner in pvc en aluminium schrijnwerk voor de vakman. Maar het bedrijf kijkt ook vooruit, met de recentelijke inrichting van een gloednieuwe showroom, waar beleving centraal staat: de Timmerman Space.
Draaideuren zijn nog steeds de regel, maar architecten en bouwheren kiezen steeds vaker voor alternatieven, zoals schuifdeuren. Xinnix levert niet alleen systemen voor vlakwandige draaideuren en pivotdeuren maar ook voor schuifdeursystemen.
Benieuwd naar enkele inspirerende houtbouwprojecten? Bekijk dan hier de genomineerde projecten voor de Schrijnwerk Awards 2020!
Leitz is wereldmarktleider in de productie van gereedschappen voor de professionele verspanende bewerking van hout, houtmaterialen, kunststoffen, combinatie materialen en NE-metalen. Het productenpalet omvat een omvangrijk assortiment aan precisiegereedschappen.
De gevel is het visitekaartje van ieder gebouw en met aluminium gevel- en raamsystemen kunt u uw gebouw iedere uitstraling geven in iedere denkbare kleur. Of dit nu een authentieke houtlook, een klassieke staallook of een geheel moderne uitstraling is ... Dankzij Kawneer is de keuze aan u.
Deze genomineerde projecten in de categorie Aluminium maken een kans op een unieke Schrijnwerk Award.
Vlecad ontwikkelt software voor de interieur- en meubelsector. “Wij maken software voor de keuken- en maatkastenbouwer, om vanuit een tekening de productie aan te sturen", aldus Lars Vliegen, bestuurder bij Vlecad.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.