Online magazines

07 april 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

waarom kiezen voor samengesteld fineer?
Het is niet altijd even eenvoudig om duurzaamheid en esthetiek te koppelen met het financiële luik. Vaak schiet een van die drie er wel bij in. Niet zo bij samengesteld fineer, maar evenzeer bij kantenbanden met een nulvoeg!

Kenneth Baert
Bladmanager


Lees deze ARTIKELS:
 
Om een samengesteld fineer te bekomen, moet het hout verschillende productiestappen ondergaan.  Meestal wordt gewerkt met houtsoorten als linde of populier. Die boomsoorten zijn vaak licht van kleur en groeien relatief snel.
Iedereen die plaatmateriaal of massief hout verwerkt kan bij Robaco terecht. En dat doet Robaco graag op een heel persoonlijke manier door met de klant in contact te treden, zowel door de buitendienst- als binnendienst medewerkers.
Wanneer u geco-extrudeerde kantenbanden en plaatmateriaal hecht, vervangt u de gebruikelijke lijmunit met een laser-, ‘Near Infra Red’ (NIR)- of hot-airsysteem.
Deze nieuwe VEKAMOTION 82VISTA-hefschuifdeur heeft een vrijwel onzichtbaar profiel en biedt u een onbelemmerd zicht op de buitenwereld.
Samengesteld fineer kan verwerkt worden tot verschillende producten, door de combinatie van de juiste look op de juiste drager. Vandaag kan je de evoluties in de markt opdelen in twee grote blokken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.