Online magazines

15 april 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Blaas meubilair en gevels nieuw leven in met luchtgommen
Luchtgommen wordt steeds populairder. De instapdrempel ligt laag, het is comfortabel werken en het resultaat is zeer fraai, ook zonder nabewerking. Vooral oude houten meubels een tweede leven geven is populair.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Een alternatief voor zandstralen is luchtgommen. Dit is een relatief nieuwe techniek om oppervlakken terug te brengen naar hun originele staat door oude afweringslagen te verwijderen.
Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrisch voertuig te rijden? Onze redacteur Ferre Beyens test het graag voor jullie uit en brengt geregeld verslag op ons Mobility Business Solutions-platform. Hij bijt alvast de spits af met de BMW iX3!
Luchtgommen is, simpel gesteld, met perslucht een straalmiddel op een ondergrond blazen. Op die manier kunnen zowel oude afwer­kingslagen als verf en vuil efficiënt en milieuvriendelijk van een al dan niet kwetsbare ondergrond verwijderd worden.
Interzum is de toonaangevende vakbeurs wanneer het gaat over meubelproductie en de interieurbouwsector. Als 's werelds grootste handelsbeurs in de sector blijft het een vaste prik in de agenda voor nieuwe inspirerende ontmoetingen en zakenopportuniteiten - nu ook als nieuw, digitaal format.
Mathy by Bols heeft zich van de concurrentie weten te onderscheiden met een groot aantal kindermeubelseries en een breed assortiment van afwerkingen alsook de mogelijkheid tot op maat gemaakte meubels.
Wanneer een aanvraag binnenkomt, komt het er op aan zo snel mogelijk het order in de tijdlijn in te plannen zodat de klant snel tevredengesteld is.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.