Online magazines

21 april 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Luchtdichtheid niet van toepassing op garagepoort?
Inpandige poorten in een woning worden al eens gezien als een zwakke schakel op vlak van isolatie. Maar je mag die poort (en de garage) niet meenemen in de isolatieschil: een poort mag namelijk niet luchtdicht zijn. Waarom niet? Dat leest u hier. 

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Een luchtdichte poort heeft blijkbaar geen zin en dus wordt het niet gedaan. Hoewel het technisch misschien wel mogelijk is, is het niet haalbaar. Waarom niet?
Ontdek snel de nieuwe Fiat Pro-stockwagens: maak meteen de beste keuze voor uw zaak met een Talento, Fiorino, Doblo of Ducato!
De vraag naar poorten die naadloos zijn ingewerkt in de gevelbekleding blijft toenemen. Het systeem is echter niet zonder beperkingen. En ook bij de opbouw en beveiliging moet met zeer veel verschillende zaken rekening worden gehouden.
Inzake prijs/kwaliteit laat Redocol, de eigen ontwikkeling van Ostermann, de concurrentie ver achter zich. Aan dat succesverhaal wordt nu een vervolg gebreid met drie nieuwe PU-smeltlijmen voor kantaanlijmmachines.
Houten poorten zorgen voor een mooie afsluiting van de tuin of oprit. Het is echter belangrijk om aangepast, stevig en verstelbaar beslag te gebruiken dat kan meeleven met de poort. Ook de inbraakwerendheid is namelijk cruciaal.
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen - samen met de uitvoerder van het project - deelnemen.
De samenwerking tussen hang- en sluitwerkspecialist Winkhaus en aluminium systeemhuis Kawneer resulteert in een geheel dat beter is dan de afzonderlijke delen. Dat blijkt uit het project Triamant Bree, een vernieuwende woon- en leefomgeving in Bree.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.