Online magazines

28 april 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Wat moet je weten over opdeelzagen?

De opdeelzaag is geen alleenstaand gegeven meer, maar maakt deel uit van een volledige lijn die we in feite als één grote machine kunnen beschouwen. Het integreren van verschillende bewerkingsmachines in één enkele lijn is echter geen nieuwigheid. Wel zijn de aan­geboden oplossingen steeds slimmer, uitgebreider en allesomvattender.


Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Het integreren van verschillende bewerkingsmachines in één enkele lijn is geen nieuwigheid. Wel zijn de aan­geboden oplossingen steeds slimmer, uitgebreider en allesomvattender.
Slijpen, zagen, polijsten, schuren … De Multimaster 700 kan het allemaal. Met meer dan 180 toebehoren is de machine een universele probleemoplosser. Kies zelf de accessoireset die precies bij uw eisen past.

Het beladen van de opdeelzaag met zware platen kan een inspannend karwei zijn, zelfs voor twee werknemers. Om het manueel beladen toch wat makkelijker te maken, bestaan er een aantal eenvoudige hulpmiddelen. 

Interzum is de toonaangevende vakbeurs wanneer het gaat over meubelproductie en de interieurbouwsector. Als 's werelds grootste handelsbeurs in de sector blijft het een vaste prik in de agenda - nu ook als nieuw, digitaal format.
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project.
Nu breidt MEISTER haar portfolio uit met talrijke nieuwe producten op gebied van wand- en plafondvormgeving. Daarbij geldt altijd dat functionaliteit met stijlvolle en moderne looks bijeenkomt, want: bekleden is verleden tijd!
Het moment waarop u energie aankoopt bepaalt hoeveel u kan besparen. Vraag regelmatig een update van uw tarieven tegenover de marktprijs. Zo weet u precies wanneer u best een nieuw contract afsluit.
Ontdek welke nieuwe jobs er in een circulaire bouwsector gecreëerd worden en hoe materiaalpaspoorten kunnen bijdragen aan meer circulair bouwen. Door uw mening over circulair bouwen te delen, maakt u bovendien kans op ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.