Online magazines

05 mei 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Wat zijn de nieuwigheden voor afkortzagen?
De afkortzaag behoort tot de basisuitrusting van heel wat vakmensen. U zaagt er namelijk snel en nauwkeurig balken en profielen op maat mee, al dan niet met een aangepaste hellings- en/of afschuiningshoek. En dat ook ter plaatse, aangezien het toestel vaak mee te nemen valt.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 
Wat zijn de troeven van de mobiele afkortzaag? En met welke nieuwigheden/innovaties kwamen fabrikanten de laatste jaren op de proppen?
Sedert enkele maanden kwam Merlier Slijperij online met een nieuwe website. Hieraan werd een gebruiksvriendelijke WEBSHOP gekoppeld waar men alle producten snel kan aankopen.
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen - samen met de uitvoerder van het project - deelnemen.
Voor met name intern goederentransport kiezen velen voor een vorkheftruck. Maar bij de behandeling van lange stukken, zoals balken of profielen voelt de inzet van een vorkheftruck contra-intuïtief aan. Dan werk je beter met een zijlader. De zijlader heeft echter nog andere troeven.
Het moment waarop u energie aankoopt bepaalt hoeveel u kan besparen. Vraag regelmatig een update van uw tarieven tegenover de marktprijs. Zo weet u precies wanneer u best een nieuw contract afsluit.
De samenwerking tussen hang- en sluitwerkspecialist Winkhaus en aluminium systeemhuis Kawneer resulteert in een geheel dat beter is dan de afzonderlijke delen. Dat blijkt uit het project Triamant Bree, een vernieuwende woon- en leefomgeving in Bree.
DB&S Machines kondigt met trots aan dat het bedrijf vanaf 1 februari 2021 nu ook de pennenbanken en profileermachines van Vertongen kan aanbieden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.