Online magazines

19 mei 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

aandachtspunten bij de plaatsing van dakkapellen

Bij het plaatsen van een dakkapel creëert men niet enkel extra lichtinval, maar wordt ook de ruimte vergroot. Bovendien is er de keuze om voor een prefab dakkapel te kiezen of een op maat. Alles is afhankelijk van de type woning: nieuwbouw of renovatie. 

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

 
In sommige gevallen is er voor de plaatsing van een dakkapel een vergunning nodig. Of er een vergunning nodig is, hangt onder meer af van de locatie van het dakkapel.
Slijpen, zagen, polijsten, schuren … De Multimaster 700 kan het allemaal. Met meer dan 180 toebehoren is de machine een universele probleemoplosser. Kies zelf de accessoireset die precies bij uw eisen past.
Houbolak timmert dapper verder aan de weg. Ondanks de pandemie werkt het familiebedrijf hard verder aan de toekomst, met enkele gerichte investeringen in innovaties voor een doorgedreven automatisering en bijgevolg een betere kwaliteit.
Als plaatmateriaal wordt erg vaak gegrepen naar mdf voor een brede waaier aan toepassingen. Er is immers een plaat en afwerking voor zowat elke omgeving en applicatie.
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen deelnemen.
Meer dan 50 jaar geleden liepen bij REHAU de eerste thermoplastische kantenbanden van de band. RAUKANTEX werd al snel een succes in de internationale meubelindustrie, en staat tegelijk ook symbool voor wat het betekent om gedurende een zo lange periode aan productinnovatie te doen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.