Online magazines

27 mei 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

pivotdeuren in opmars dankzij installatiegemak
Het hoeft niet te verwonderen dat de pivotdeur in opmars is. Onzichtbare scharnieren, comfort en gebruiksgemak zijn een schot in de roos voor de eindgebruiker, en ook de vakman wint erbij door het grote installatiegemak.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 

Pivoterende of taatsdeuren worden gedefi­nieerd door hun draairichting. Daar waar een klassieke binnendeur zowat altijd in één richting wegdraait, kan de pivotdeur per definitie in beide richtingen geopend worden.

De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen deelnemen.
Slijpen, zagen, polijsten, schuren … De Multimaster 700 kan het allemaal. Met meer dan 180 toebehoren is de machine een universele probleemoplosser. Kies zelf de accessoireset die precies bij uw eisen past.
Het uiteindelijke doel van de CE-markering is dat alle fabrikanten van brandwerende deuren dezelfde technische taal gebruiken en kennen, en dat de producten vrij op de Europese markt mogen circuleren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.