Online magazines

02 juni 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Wat zijn de troeven van CAD/CAM?

Een CAD/CAM-pakket is een zeer krachtige tool in bepaalde productieomgevingen. Een algemene vuistregel is dat bedrijven met een modern, computergestuurd machinepark en met een complexe productie het meest baat zullen hebben bij een CAD/CAM-pakket.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS: 

 
Wat is de meerwaarde van CAD/CAM nu eigenlijk en wat betekent het precies? Welke types pakketten bestaan er en welk pakket heeft u in uw business nodig? En wat zijn de troeven?
Productie-units willen hun investeringen om te automatiseren, zien renderen. Daarvoor kunnen ze rekenen op Korpus Draw van Vlecad, die kan tekenen met de kenmerken van de productie-unit. Een behoorlijke efficiëntieverhoging voor de productie-unit!
Wanneer een aanvraag binnenkomt, komt het er dus op aan zo snel mogelijk het order in de tijdlijn in te plannen zodat de klant snel tevredengesteld is.
We zijn verheugd aan te kondigen dat CABINET VISION 2021.1 nu beschikbaar is. Deze revisie is beschikbaar voor alle huidige klanten met SMA (Support and Maintenance Agreement). Met of zonder SMA, neem contact met ons op om deze laatste versie te verkrijgen.
Het is met niet geringe vreugde dat de organisatie en de adviesraad van de driejaarlijkse technologische vakbeurs voor de houtsector, kan melden dat de beurs in het najaar -zoals initieel gepland- zal kunnen doorgaan.
Pandemie of niet, Rogiers wil steeds de klant centraal stellen. Daarom opent de expert in hout- en aluminiumbewerkingsmachines van donderdag 16 tot en met zaterdag 19 juni de deuren in zijn drie verschillende vestigingen.
Download de resultaten van het raamprofielenonderzoek en ontdek welke soorten raamprofielen in de lift zitten en welke aan marktaandeel moeten inboeten.
Slijpen, zagen, polijsten, schuren … De Multimaster 700 kan het allemaal. Met meer dan 180 toebehoren is de machine een universele probleemoplosser. Kies zelf de accessoireset die precies bij uw eisen past.
Werfcontainers zijn tegenwoordig verplicht op de werf. Ze vervullen bovendien steeds meer functies: van kantoorruimte voor werfvergaderingen tot opslagruimte voor materiaal en zelfs kleedkamers en refters.
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen - samen met de uitvoerder van het project - deelnemen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.