Online magazines

16 juni 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

welke kantenlijmer is op maat van uw atelier?
Er zijn nogal wat lijmsoorten en -kwaliteiten op de markt, de verschillen uiten zich voornamelijk op het gebied van hechting, temperatuur- en waterbestendigheid. Ook op het vlak van de totale kostprijs en het onderhoud hebben de soorten hun eigen eigenschappen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
 

Weinig onderwerpen in de interieurbouw kenden de laatste jaren zoveel evolutie als kantenlijmers. Die trends zorgen voor aanzienlijke prijsverschillen tussen basis­toestellen en de high-end machines die van alle techno­logische snufjes en systemen voorzien zijn.

Cabinet Vision biedt geavanceerd beheer bij het plaatsen van kantenbanden en kantenbandmachines. Met Cabinet Vision kunt u op een efficiënte wijze de kantenbanden en kantenbandmachine beheren.
De laatste jaren zijn de kantenbanden die werken op basis van laser en warme lucht, sterk in opmars. Bij die types banden wordt tijdens een co-extrusieproces een polymeercoating aan de binnenkant van de band toegevoegd.
Fleetwood is het antwoord op de vragen waarmee mijn klanten dagelijks worstelen: hoe optimaliseer ik de productie, de kwaliteit van mijn output en hoe ondersteun ik mijn medewerkers optimaal?
Deceuninck, toonaangevend producent van raam- en deurprofielen, lanceerde eind 2019 een aluminium reeks onder de naam Decalu. Voor het Admiral gebouw, een exclusief woonproject op de Tour & Taxis site in Brussel, koos men voor Decalu ramen en deuren. Die keuze had enkele duidelijke redenen.
Slijpen, zagen, polijsten, schuren … De Multimaster 700 kan het allemaal. Met meer dan 180 toebehoren is de machine een universele probleemoplosser. Kies zelf de accessoireset die precies bij uw eisen past.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.