Online magazines

16 juni 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

WORDT U dit jaar DE BESTE SCHRIJNWERKER VAN BELGIË? 
Elk jaar dingen tientallen bedrijven mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award. En waarom zou u dit jaar eens niet meedoen? Het is nog niet te laat! Schrijf u nu in!

In dit Online Magazine blikken we terug naar de editie 2020 en tonen we u de laureaten van de categorie Aluminium.

Kenneth Baert
Bladmanager
 
Op vraag van aNNo architecten bv uit Gent renoveerde Vorsselmans nv een volledige lichtstraat met transparante beglazing met ingewerkte pv-installatie in het glas.
De opdracht voor Dilien Metaalwerken was een renovatieproject om de CO2-uitstoot drastisch te doen verminderen. De moeilijkheid bestond erin rekening te houden met het bestaande uitzicht: namelijk houten ramen uit afzelia.
De vraag van de opdrachtgever aan Windout bv was om een maximale relatie met de buitenomgeving, een drempelloze binnen/buiten overgang en een maximale opening tussen keuken en zwembad te verwezenlijken ...
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen deelnemen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.