Online magazines

23 juni 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

doekzonwering perfect combineerbaar met slanke raamprofielen
De klant en/of architect kiest voor een maximale lichtinval, en dus dunnere raamprofielen, maar dan is het wel de bedoeling dat de doekkast en zijgeleiders het lichtinval niet in de weg staan, en dat ze dus zelf minimalistisch worden. 

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS: 
 
Fabrikanten van zonweringsproducten staan voor een uitdaging. De klant en/of architect kiest voor dunnere raamprofielen, maar dan is het wel de bedoeling dat de doekkast en zijgeleiders de lichtinval niet in de weg staan, en dat ze dus zelf minimalistisch worden.
Met de nieuwe Fixscreen Minimal van Renson is buitendoekzonwering voortaan zelfs met minimalistische ramen perfect combineerbaar. Zowel voor inbouw als na-installatie
Slijpen, zagen, polijsten, schuren … De Multimaster 700 kan het allemaal. Met meer dan 180 toebehoren is de machine een universele probleemoplosser. Kies zelf de accessoireset die precies bij uw eisen past.
Het snijgereedschap ondergaat in de slijperij tal van bewerkingen. Hoeveel bewerkingen dat precies zijn, hangt af van slijperij tot slijperij. Hieronder wordt het meest complete slijpprocedé omschreven.
Wij beschikken over meerdere mensen op de baan om uw slijpwerk af te halen en op korte tijd terug te leveren. Naast de traditionele slijpmachines beschikken wij over verschillende CNC gestuurde machines voor het slijpen van alle snijgereedschappen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.