Online magazines

14 juli 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

 
ONTDEK 3 UNIEKE MEUBELPROJECTEN
In dit Online Magazine blikken we terug naar de editie 2020 en tonen we u de laureaten van de categorie Interieurelementen.

Elk jaar dingen tientallen bedrijven mee naar een prestigieuze Schrijnwerk Award. En waarom zou u dit jaar eens niet meedoen? Het is nog niet te laat! Schrijf u nu in!

Kenneth Baert
Bladmanager
PARTNERS DOBBIT SCHRIJNWERK AWARDS 2021
Alle partners van de Schrijnwerk Awards 2021 voor u op een rij.
Qubus uit Aalter werd aangenomen om de renovatie van een regionale zetel van Belfius op zich te nemen. Pieter Houwen meldde zich met dit project aan bij de Schrijnwerk Awards en dit met succes. Ze overhaalden uiteindelijk meer dan terecht de vakjury.
De State Bank of India werd namens Reynders NV voorzien van een volledig nieuwe vergaderzaal. In samenwerking met het ontwerpbureau 'Ontwerpburo Steff Terweduwe' ontwikkelden ze een prachtig eindresultaat, die de jury wel kon smaken.
Het zelfstandige houtbewerkersbedrijf Commence Woodworks verzorgde een televisiemeubel bij een particulier in Hoesselt. Dankzij dit project mocht hij de derde plek binnen de categorie Interieurelementen in ontvangst nemen.
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen deelnemen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.