Online magazines

03 augustus 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

 
WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN MET LEIEN ALS GEVELBEKLEDING?
Met leien op een gevel zijn er heel wat creatieve mogelijk­heden: fabrikanten hebben steeds verschillende maten, afmetingen, uitvoeringen en kleuren in hun gamma. Bovendien kunnen de leien volgens verscheidene dekkingssystemen worden bevestigd.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Dankzij hun esthetische en kwalitatieve eigenschappen worden leien al decennia gebruikt als dakbedekking. Maar ook als gevelbekleding wordt ...
Ongeveer 75 jaar geleden zag in Salzburg het allereerste ‘Prefa’ dakelement het levenslicht. Sinsdien zijn er in de loop der jaren heel wat daksystemen bijgekomen. Bovendien biedt Prefa ook gevelsystemen, waterafvoer zoals (dak)goten en bescherming tegen overstromingen aan.
Hoewel het in de praktijk veel wordt toegepast, mag een gewone isolatiebevestiging niet gebruikt worden in combinatie met spouwankers. Om dat toch mogelijk te maken, ontwikkelde pgb-Europe de Smart IPW. Dat is een isolatieverankering waarbij de spouwankers ook als nagel worden gebruikt.
Kleidakpannen kunnen niet alleen op daken worden toegepast, ook als gevelbekleding bieden ze technische en architecturale voordelen ...
Vervolledig 6 vragen over de investeringsbereidheid van uw bedrijf het komende jaar. Iedereen maakt kans op een keramische barbecue ter waarde van 359 EUR.
Uit een bevraging van 1.256 Dobbit-lezers - actieve bouwers en verbouwers - blijkt duidelijk welke soorten raamprofielen in de lift zitten en welke aan marktaandeel moeten inboeten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.