Online magazines

22 april 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

tien schuurtips voor kwalitatief schuurwerk
Het geld dat u spendeert aan de arbeidsuren van manueel schurende personeelsleden, kunt u beter investeren in schaaf- en freesmessen van de beste kwaliteit. Wij bieden een overzicht van de mogelijkheden van (hand)schuurmachines. Kenneth Baert
Bladmanager
Ten opzichte van andere handgereedschappen merken we dat schuurmachines met snoer te verkiezen zijn boven die met accu. Waarom?
Goed machinaal schuren blijft voor veel toepassingen noodzakelijk en gezien een correct gebruik van de breedbandschuurmachine absoluut geen sinecure is, geven we u graag tien nuttige tips mee.
Soenen Hendrik presenteert in samenwerking met Microsoft de toepassing van Mixed Reality op hun volautomatische productielijnen. Via een Hololens staan klanten in rechtstreeks contact met de dienst naverkoop om eventuele problemen meteen op te lossen.
Ben je op zoek naar meer klanten voor reparaties of renovaties in je buurt? Vandaag bestaat de mogelijkheid om je gratis aan te sluiten op een online platform waar particulieren op zoek zijn naar een vakman of een klusser in de buurt!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.