Online magazines

29 april 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

welke omzetverwachting heeft u tijdens de lockdown?
Professional Media Group (PMG) peilde tijdens de lockdown naar de impact van het coronavirus op de activiteitsgraad en de verwachte omzet van de bouwbedrijven. U leest hier onze bevindingen voor uw sector!

Kenneth Baert
Bladmanager
Ondanks de hoge, onafgebroken activiteitsgraad tijdens de lockdown verwachten bouwprofessionals dat hun omzet sterk zal dalen.
Ostermann BeLux groeide en breidde zijn personeelsbestand uit ‌met het oog op een kwalitatieve technische ondersteuning van de klanten. Daarom zullen ook de burelen in Liedekerke uitbreiden.

Innovatieve bouwsystemen dringen zich op om de efficiëntie van het bouwproces te verhogen en de next step tot circulair bouwen te zetten. Met 3 keynote sprekers en 7 interactieve workshops focust het digitaal kennisevent BuildUp op digitalisering en standaardisatie als stap naar circulair bouwen.

Tijdens het digitale kennisevent BuildUp toont Herman van Bolhuis (Bouwlab R&DO) op 19 mei 2020 welke impact nieuwe technologieën hebben op de rol van diverse actoren binnen het circulaire bouwproces.
Gedurende 3 jaren bogen een cluster van een 60-tal bedrijven zich over de vraag op welke wijze principes van de industriële wereld kunnen worden geïmplementeerd in de bouw. Tijdens BuildUp slaat Luc François (Wtcb) op 19 mei de brug tussen industrialisatie van de bouw en het circulair gedachtengoed.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.