Online magazines

13 mei 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Wordt u de beste schrijnwerker van belgie?

Schrijnwerk reikt opnieuw de Dobbit Schrijnwerk Awards uit als erkenning voor uw kunde en vakmanschap. De jaarlijkse wedstrijd staat nu open voor inzendingen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzonder interieur gerealiseerd? Heeft u een complexe vliesgevel gebouwd? Schrijf u dan zeker in voor de Dobbit Schrijn­werk Awards!
De meeste systemen worden vandaag al elektronisch aangestuurd, maar het is vooral op het vlak van bediening en automatisering dat er vooruitgang wordt geboekt.
Een kwaliteitsvolle zonwering reduceert het risico op oververhitting en de bijbehorende kos­ten voor actieve koeling. Ook het welzijn en comfort van bewoners of gebruikers winnen aan belang.
Innovatieve bouwsystemen dringen zich op om de efficiëntie van het bouwproces te verhogen en de next step tot circulair bouwen te zetten. Met 3 keynote sprekers en 7 interactieve workshops focust het digitaal kennisevent BuildUp op digitalisering en standaardisatie als stap naar circulair bouwen.
Tijdens BuildUp op 19 mei kunt u deelnemen aan één of meerdere interactieve workshops. Zo toont Theo Voogd (Bruil) hoe 3D betonprinttechnologie vormvrijheid in architectonisch beton weer betaalbaar maakt.
Ervaar hoe een BIM-model opgebouwd met modulaire maten kan dienen om in snelheid te winnen en kosten tot een minimum te beperken. Tijdens BuildUp tonen Ruben Braeken en Johny Verstegen deze modulaire BIM-oplossing van Mosard.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.