Online magazines

20 mei 2020 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

HOE PARKET CORRECT STAP VOOR STAP SCHUREN?
Het schuurwerk bereidt parket voor om afgewerkt te worden met het materiaal naar keuze. Voor een feilloos resultaat is het van belang om met respect de verschillende schuurstappen te doorlopen om tot een krasvrije parketvloer te komen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzonder interieur gerealiseerd? Heeft u een complexe vliesgevel gebouwd? Schrijf u dan zeker in voor de Dobbit Schrijn­werk Awards!
Parket blijft voor vele consumenten tot de verbeelding spreken. Wie zijn klant een feilloze afwerking van zijn investering wil geven, zal niet om goede schuurmachines heen kunnen.
Parket vraagt een zeker onderhoud en bescherming en is gevoelig voor luchtvochtigheid. De laatste jaren zien we enkele nieuwe technische innovaties binnen parketvloeren.
Het marktaanbod van personenwagens met hybrideaandrijving explodeert en omdat er meerdere systeemvarianten bestaan, is het kiezen van de juiste motorversie er niet eenvoudiger op geworden.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met deze screen-folie.
BeA België biedt een Belgische verkooporganisatie bestaande uit een toegewijd team van productspecialisten met ruime ervaring en zeer grondige kennis van de Belgische markt, ondersteund door een Belgisch backofficeteam.
De missie van Heyerick? De vakman toelaten om veilig en comfortabel te werken in elke situatie. Een ruime, aangename winkel met aandacht voor winkelbeleving en heel wat stockageruimte – een van hun troeven in tijden van snelle onlineverkoop.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu eros sed nisi rhoncus rhoncus. Morbi eleifend id lorem quis facilisis. Quisque id enim posuere, accumsan lectus eget, commodo nulla. Curabitur a nulla ut ipsum laoreet tempor vitae at quam.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.