Cras opent 14de Woodshop

Reeds nieuws over 15e Woodshop

Cras heeft zijn veertiende Woodshop geopend. 670 professionals uit de regio kwamen naar de opening van de vestiging te Herenthout en kwamen het glas heffen op het toekomstige succes.
De keuze voor de Kempen was geen toeval, zo verklaart Dirk Van Houwer, Woodshops-manager: “We hebben hier reeds een flink aantal klanten. Maar het ontbreken van een fysiek afhaalpunt was een gebrek om de juiste ondersteuning en service te kunnen bieden in deze belangrijke regio. Onze strategie is immers om lokaal bij onze klanten aanwezig te zijn met raad en voorraad.”
Naast de goede ligging aan afrit 21 van de E313, zijn ook de buren een extra factor voor succes. We hebben ook het geluk om als buur een bedrijf als Vandenbroeck-Prolians te hebben. Dit is een gevestigde waarde in de regio en ook een echte meerwaarde voor onze klanten want hun assortiment in gereedschappen, beslag en veiligheid, sluit perfect aan bij dat van Cras Woodshops.”
Tijdens de openingsceremonie viel nog meer nieuws te rapen: Dirk Van Houwe verklaarde fier dat de vijftiende Cras Woodshop reeds in volle bouw is. Die zal zich bevinden in Antwerpen, vlakbij de Metropolis en het Eilandje. De opening is gepland voor begin van volgend jaar.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.