MECHANISCH VERSTEVIGDE DEUREN

KUNNEN TEGEN EEN STOOTJE

mechanisch verstevigde deurenIn sommige omgevingen krijgen deuren heel wat te verduren. Denk maar aan deuren in ziekenhuizen, rusthuizen, hotels, politiekantoren, gevangenissen en psychiatrische instellingen. Om te vermijden dat in projecten minderwaardige deuren worden gebruikt, en te kunnen garanderen dat de deur tegen een stootje kan en dus een aardige levensduur biedt, vragen architecten steeds vaker naar deuren met een mechanisch verhoogde weerstand. Deze deuren kunnen meer impact verdragen en zijn ontwikkeld voor intensief gebruik. Ook de opmars van onzichtbare deuren doet de vraag naar mechanisch verstevigde deuren toenemen. De deur gaat na verloop van tijd niet kromtrekken en blijft dus mooi in het vlak van
de wand liggen. Daarnaast kan de mechanisch verstevigde deur ook een meerwaarde bieden als scheidingsdeur tussen vochtige/droge en warme/koude ruimtes.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.