Inrichting Belfiusgebouw bezorgt Qubus award

winnaar schrijnwerk awards 2020: interieurelementen

Langs de Kortrijksesteenweg in Gent werd in 2016 de inkomhal van de regionale zetel van Belfius volledig gerenoveerd. Qubus - het renovatiebedrijf uit Aalter - werd aangenomen om deze renovatie tot een goed eind te brengen, met een prachtig resultaat tot gevolg. Pieter Houwen meldde zich met dit project aan bij de Schrijnwerk Awards en dit met succes. Ze overhaalden meer dan terecht de vakjury en mochten de award in ontvangst nemen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikelen

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.