Online magazines

3 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Word de beste Schrijnwerker of interieurbouwer van belgië in 2024!
In 2024 blijven de Schrijnwerk Awards het vakmanschap van schrijnwerkers en interieurbouwers in de schijnwerpers zetten. We zoeken opnieuw projecten van bijzondere kwaliteit! Heeft u recentelijk zo'n project voltooid? Wacht dan niet langer, meld u aan en maak kans op een felbegeerde Schrijnwerk Award!

Kenneth Baert
Bladmanager
Festool innoveert opnieuw met de lancering van de nieuwe 18V accu-combosets, een aantrekkelijk aanbod voor nieuwe klanten die zich willen uitrusten met krachtige, veelzijdige accu-oplossingen.
Yves Van Acker won met zijn bedrijf Trickx de Schrijnwerk Award in de categorie ‘Keuken’. Gestart in de reclamesector vormde hij zijn onderneming ruim een decennium terug om tot een fullservice interieurafwerkingsbedrijf.
Zin om iets goeds te doen voor het milieu? Denk dan eens aan lokale en alternatieve houtsoorten. Of denk ook aan hoe je geld kunt besparen door de diversiteit van de bosrijkdom te verhogen met een hoogwaardig product als resultaat.

In 2024 worden opnieuw de Schrijnwerk Awards uitgereikt om vakmanschap van schrijnwerkers en interieurbouwers te belonen. Heeft u een project van bijzondere kwaliteit afgerond? Meld u dan snel aan en maak kans op een Schrijnwerk Award!

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.