Online magazines

11 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
"Goedkopere buitenlandse bedrijven vormen voor ons geen probleem"
Wie zijn de concurrenten voor Menuiserie Goblet? “Buitenlandse bedrijven die eventueel goedkoper kunnen produceren, niet. Grote fabrikanten ook al niet. Want al die producten zijn standaard. Het is voor maatwerk en voor specifieke aanvragen dat zij in the picture komen, ook in onze Schrijnwerk Awards.

Kenneth Baert
Bladmanager
Menuiserie Goblet et fils eindigde in 2023 als winnaar in de categorie Schrijn- en Timmerwerk van de Schrijnwerk Awards. Dat was dankzij de piekfijne uitwerking van zeven ‘geveltjes’ voor op het terras van Restaurant Monsieur SPOON.
Het isoleren van daken, muren en vloeren blijkt nog steeds de energie- en kostenefficiëntste manier om de energieprestaties van een gebouw te verbeteren. Ontdek de uitdagingen en oplossingen voor een performante bouwschil op donderdag 26 september tijdens BuildUp.
Hoewel downtime onvermijdelijk is, hoeft het geen negatieve invloed te hebben op het bedrijf. Integendeel, het kan worden gezien als een kans voor groei en ontwikkeling. Door proactief te zijn en de tijd goed te benutten, is ...
Onderzoekers van de Rice University hebben 3D-printing ingezet om duurzame houten structuren te realiseren, wat een groener alternatief zou kunnen betekenen voor traditionele productiemethoden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.