Online magazines

18 juni 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Schuifpanelen als energiezuinige oplossing voor zonwering
Schuifpanelen voor ramen of terrassen laten licht binnen en houden warmte buiten op een energiebesparende manier. Ze bestaan uit aluminium profielen gevuld met lamellen of screens. De lamellen kunnen van hout of aluminium zijn, in verschillende kleuren en vast of kantelbaar. Eenmaal geplaatst, is het onderhoud minimaal.

Kenneth Baert
Bladmanager
Schuifpanelen voor ramen of terrassen laten licht binnen en houden warmte buiten op een energiebesparende manier. Ze zijn onderhoudsarm en kunnen op verschillende manieren bediend worden.
Dankzij de steellook tussenwanden en glazen divina tussendeuren van Arlu werd het moderne kantoor van MFI Coatings succesvol ingericht met behoud van openheid en lichtinval.
 
Een ultramoderne nieuwbouwvilla met grote raampartijen: alles om zorgeloos en comfortabel te kunnen wonen. Hoewel de eigenaars genieten van veel daglicht, vangen de grote ramen op de zuidkant de volle zon én de warmte die daarmee gepaard gaat.

Vandaag zijn onze mobiliteitsbehoeften in volle evolutie, ook die van jou en je medewerkers. Mobility Solutions by D'Ieteren zorgt voor advies en oplossingen op maat.

  

Poll: Bouwbarometer
Een peiling van de bouwsector
Voor welke periode is uw orderboekje vandaag gevuld?
 
Minder dan 1 maand
 
1 tot 3 maanden
 
3 tot 6 maanden
 
6 tot 12 maanden
 
Meer dan 12 maanden
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.