Online magazines

15 oktober 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Prowood blijft dé ontmoetingsplaats voor de houtbewerkingsindustrie. Dit jaar staan innovatie, duurzaamheid en netwerken opnieuw centraal. De adviesraad onderstreept het belang van de nieuwste technologieën en duurzame oplossingen. Prowood biedt daarmee het ideale platform om vooruitstrevende innovaties en oplossingen te presenteren.
Robaco is al decennialang befaamd toeleverancier in de houtverwerkende industrie. Het bedrijf doet er alles aan om het productieproces zo efficiënt mogelijk te maken. Om een oplossing op maat van elke klant te bieden...
Ras zal op Prowood haar imos CAD/CAM doorlopend demonstreren met zowel eenvoudige als exotische interieurs, zo kan u de vlotheid van tekenen aan den lijve ondervinden. Om de grote kracht van imos’ CAM in de verf te zetten zal RAS de workflow op de werkvloer op een virtueel machinepark demonstreren.
Op maat gemaakte EI1-merkwerende deuren met BENOR- en Cradle to Cradle-certificaat die razendsnel geleverd kunnen worden? Van Vuuren maakt het mogelijk. Van 20 tot en met 24 oktober is Van Vuuren Deuren aanwezig op Prowood ...
Dankzij de 4Top-coating is de Hapax houtschroef vanaf nu een nog duurzamere oplossing voor outdoor houtprojecten. De combinatie van de sterke koolstofstalen houtschroef en de C4-coating maakt het een zeer premium en corrosiebestendige schroef.
Met het Xperta schuifdeurbeslag zet ARLU de volgende stap om het verschil te maken in elk interieur. Hiermee haal je de universele update in huis die compatibel is met zowel houten als glazen deurpanelen. Ontdek Xperta op stand 2236 van Prowood!
Een efficiënte opslag van goederen kent tal van voordelen. De oppervlakte wordt optimaal benut, de hef- of reachtruck moet minder afstand afleggen en manipulaties uitvoeren én de klant wordt sneller bediend omdat de warehouse handelingen worden geminimaliseerd. Maar ...
Merlier Slijperij is een sterk Belgisch familiebedrijf dat al sinds 1991 synoniem staat voor kwaliteit en service. Met meer dan 30 jaar ervaring is Merlier dé specialist in het slijpen van gereedschappen voor uiteenlopende sectoren zoals hout, aluminium, pvc, metaal, textiel en horeca.
Van Hoecke is opnieuw aanwezig op Prowood. Sinds de vorige editie heeft het bedrijf belangrijke stappen gezet. Zo maakt het sinds dit jaar officieel deel uit van de Blum-familie en stonden er enkele product-lanceringen op het programma. Deze ontwikkelingen - op Prowood te zien - onderstrepen Van Hoecke's streven naar innovatie en kwaliteit.
Häfele Belgium maakt zich klaar om te schitteren op Prowood 2024 met een indrukwekkende stand van 252 m². Dit jaar viert Häfele zijn 100-jarig bestaan en toont het bedrijf zijn nieuwste innovaties in meubel- en bouwbeslag, LED-verlichting, elektronische sluittechniek en ‘smart furniture’. Een bezoek aan stand 4230 is een must voor iedereen!
Fleetwood kende zijn opstart zo'n drieënhalf jaar geleden met een duidelijke visie: het bieden van ergonomische en efficiënte oplossingen voor de houtbewerkingssector. Met een recente uitbreiding kwam ook de noodzaak om het merk te herpositioneren. Het resultaat? Een rebranding naar 'Workflow Solutions'.
SATA introduceert de langverwachte SATAjet X, een nieuwe generatie spuitpistolen die de wereld van professioneel lakwerk naar een hoger niveau tilt. Met het oog op gebruiksgemak is de Jet X voorzien van tal van innovaties, ...
Dankzij nieuwe, gebruiksvriendelijke functies zoals een omringend led-omgevingslicht, een kick-standaard en een magnetisch opklikbaar gewicht voldoet de vernieuwde Bona FlexiSand 1.9 aan alle wensen voor een krachtige schuurervaring.
Hout-Bois van Steenberge staat sinds jaar en dag bekend als dé houthandel die steevast uitpakt met innovatieve houtmaterialen. Op Prowood 2024 is dat niet anders.


Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.