Online magazines

18 oktober 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

DiT zijn de genomineerden in de categorie totaalinterieur (niet-) residentieel
Het vakblad Schrijnwerk stelt met trots de genomineerden van de Schrijnwerk Awards 2024 voor in de categorieën Totaalinterieur Residentieel & Niet-Residentieel!

Kenneth Baert
Bladmanager
in samenwerking met onze partners:
Alle partners van de Schrijnwerk Awards 2024 voor u op een rij.
Het vakblad Schrijnwerk stelt met trots de genomineerden voor de Schrijnwerk Awards 2024 in de categorie Totaalinterieur Residentieel voor.
De afgelopen jaren heeft Solid zich achter de schermen toegespitst op de evoluties binnen de residentiële markt. Met de verdere ontwikkeling van hun eigen EI₁ 30 branddeur, hebben ze nu een extra troef om dergelijke projecten nóg meer in eigen beheer uit te voeren. Naast de binnendeuren zonder technische vereisten, heeft Solid nu ...
Het vakblad Schrijnwerk stelt met trots de genomineerden voor de Schrijnwerk Awards 2024 in de categorie Totaalinterieur Niet-Residentieel voor.
Hout heeft altijd een centrale rol gespeeld in ons dagelijkse leven. Van de oudste gebouwen tot de meest moderne constructies, hout is een essentieel materiaal dat steeds populairder wordt in de bouwsector. Hout is namelijk sterk en leent zich tot de meest uitdagende architecturale toepassingen. Met het oog op de huidige milieu-uitdagingen is de rol van hout nog relevanter geworden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.