Online magazines

29 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
is woningbouw in CLT brandveilig? 
Kruislaaghout is een als maar meer voorkomend bouwproduct. Hout is immers een duurzaam en circulair bouwmateriaal. Daarnaast is CLT brandwerend, al bestaat er nog wat onenigheid. In dit online magazine scheppen we voor eens en altijd duidelijkheid!

Kenneth Baert
Bladmanager
Kruislaaghout is een als maar meer voorkomend bouwproduct. Hout is immers een duurzaam en circulair bouwmateriaal. Daarnaast is CLT brandwerend, al bestaat er nog wat onenigheid. In dit artikel scheppen we voor eens en altijd duidelijkheid!
Van 19 tot en met 23 februari 2024 opent R+T opnieuw haar deuren voor het internationale publiek. Ontdek op 's werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringssystemen de nieuwste innovaties, producten en ...
Van 5 t/m 8 maart wordt Stuttgart het mekka van de dak- en houtbranche waar meer dan 500 exposanten informatie verstrekken, producten tonen en hun systemen presenteren. Meer informatie en tickets boeken kan via https://www.dach-holz.com/en/homepage/
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.