Online magazines

15 september 2021 Vakinformatie over hout, aluminium en pvc

Online versie bekijken
 
"HOUTSCHAARSTE IN EUROPA zal ZICH KOMENDE MAANDEN HERSTELLEN"

De laatste maanden wordt onze sector geteisterd door een aanhoudende houtschaarste en daarbijhorende stijgende houtprijzen. Maar hoe lang houdt de situatie nog aan? Schrijnwerk zat voor het antwoord op die vraag samen met de Belgische Houtconfederatie!

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

De laatste maanden wordt onze sector geteisterd door een aanhoudende houtschaarste en daarbijhorende stijgende houtprijzen. Er liggen meerdere duidelijke oorzaken aan de prijsstijgingen die ...
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3L/100 KM. CO₂ 66-348G/KM. (WLTP)
Uit een bouwmarktanalyse van Schrijnwerk is gebleken dat de populariteit van stalen binnendeuren aanzienlijk is gestegen. De redenen daarvoor zijn onder andere ...
Geef uw mening over de toekomst van raamprofielen in 6 vragen en maak kans op een Mini Mulch ter waarde van 699 EUR. Deze 6 vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Het gaat goed met Thielemans & Co. Voortgaand op de ingeslagen weg om in te zetten op meer automatisering en B2B-partnerships, breidt de specialist in aluminium schrijnwerk zijn productie gevoelig uit met een nieuw CNC-bewerkingscentrum.
Schitterende kleuren, perfect geïmiteerde houtdecors en expressieve dessins. Deze eigenschappen kan het hoogwaardige Duradecor-oppervlak voorleggen. De binnendeuren van Hörmann bieden u een ruime keuze aan elegantie en kwaliteit.
Wie actief is in de verwerking van massief hout of plaatmateriaal, kan rekenen op Robaco. Met een uiterst divers aanbod en een persoonlijke aanpak kan iedereen er terecht voor professioneel advies en de juiste oplossing.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen.
Automatische taken vereenvoudigen dankzij een slim systeem: dat is de drijfveer achter de geslaagde samenwerking tussen de Belgische onderneming Gaume en het internationale bedrijf SIEGENIA.
Alle lijmen en kitten uit het Bostik Premium Aware assortiment hebben in 2020 een EPD behaald, de internationaal erkende milieuproductverklaring. EPD’s geven architecten, ontwerpers en professionelen in de bouw meer begrip van de milieu-impact van een product.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.