Online magazines

3 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
De beste wensen voor 2024!
We wensen al onze toegewijde lezers een voorspoedig nieuwjaar! We klinken op een jaar van creativiteit, succesvol ondernemerschap en een ongeëvenaard vakmanschap voor al uw inspanningen! 

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:
Wie de zaken op hun beloop laat en de aluminium profielen nooit reinigt, krijgt te kampen met vaak onherstelbare schade. Zelfs van bij het prille begin, tijdens de werffase, kunnen er zaken fout lopen die op termijn tot problemen leiden.
Ontdek de innovaties van meer dan 200 vooraanstaande exposanten uit de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Registreer online met code PP4007729 voor GRATIS toegang.
Kärcher Belux kondigt de overname aan van Kärcher Center Van Mol, een bekende dealer in Oost- en West-Vlaanderen die onlangs failliet is gegaan. Met deze strategische beslissing wil Kärcher Belux de service en het marktpotentieel verbeteren.
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Sioen Industries, wereldmarktleider in gecoat textiel en hoogwaardige beschermkleding, pakt uit met een nieuw merk professionele werkkleding: SYNQ Workwear. Met dit nieuwe merk wil Sioen elke professional op de werkvloer een complete outfit aanbieden
Op 14 december 2023 werden de winnaars van de Schrijnwerk Awards bekendgemaakt op een feestelijke gala-avond in de Montil in Affligem. Tien projecten mochten met een Award naar huis. Ontdek ze hier!
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Vakkennis rond restaureren in stand houden: het is niet evident. Het VTI Brugge, Campus Zandstraat, afdeling Bouw, en Monument Vandekerckhove uit Ingelmunster slaan daarom ook dit jaar opnieuw de handen ineen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.