Online magazines

10 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
21e editie polyclose belooft een succes te worden!

Van 17 tot en met 19 januari 2024 is het opnieuw verzamelen geblazen voor de koplopers in de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Ventilatie- en klimaatbeheersing, modern wooncomfort en aandacht voor duurzaamheid en circulariteit staan meer dan ooit centraal.

Kenneth Baert
Bladmanager

Ontdek de innovaties van meer dan 200 vooraanstaande exposanten uit de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek.

Registreer online met code PP4007729 voor GRATIS toegang.
MasterPatio combineert comfort, gedetailleerde esthetiek, duurzame inspanningen en onbeperkte ontwerpvrijheid. De strakke afwerking en energiezuinige prestaties verzekeren een toekomstbestendig en robuust bouwcomponent. Ontdek de talloze voordelen.
Op de jongste editie van vakbeurs Polyclose stelt Belga Plastics nv het Fixothermsysteem voor. Fixotherm is een revolutionair systeem dat speciaal is ontwikkeld voor het isoleren en waterdicht aansluiten van vensterbanken en dorpels.
Moderne ramen, met hun dikke isolatie en zware beglazing, vormen een uitdaging bij de installatie. De eenvoudige, snelle en 100% effectieve oplossing: het "JB-D PLUS" gecertificeerde pootsysteem.
GEALAN, marktleider in PVC-profielen voor deuren en ramen, presenteert indrukwekkende resultaten op de Polyclose-beurs 2024. Ontdek onze hoogwaardige producten, slimme oplossingen en toewijding aan duurzaamheid.
LoCra is al decennialang een toonaangevende speler voor binnen- en buitenafwerkingen. Ontdek hun innovatieve aanbod op Polyclose 2024: van raamafwerkingen, vensterbanken, gevel- en dakgootbekleding tot terrasplanken en zelfs tuinschermen.
Deceuninck, toonaangevend producent van kunststof en aluminium profielen voor ramen en deuren, is aanwezig op de vakbeurs Polyclose 2024. Het bedrijf tekent present met maar liefst drie standen, inclusief een aparte stand ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.