Online magazines

4 september 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

grote ramen met veel lichtinval ook mogelijk in pvc?

Pvc-ramen hebben de reputatie dat ze eerder beperkt zijn in afmetingen. Slanke raamprofielen zouden eerder een kenmerk zijn van aluminiumprofielen. In dit artikel tasten we de grenzen af van wat mogelijk is in pvc en welke factoren die grenzen precies bepalen.

Kenneth Baert
Bladmanager

Slanke raamprofielen zouden eerder een kenmerk zijn van aluminiumprofielen. Grote schuiframen of vliesgevels zouden vrij moeilijk te realiseren zijn in pvc, tenzij je stalen versterkingen gebruikt en de profielen breder en dieper maakt.
Een (ver)bouwspecialist weet als geen ander dat de ramen en deuren bepalend zijn voor de energie-efficiëntie én uitstraling van een woning. De nieuwe pvc-reeks LUMO 80 die Profel recent op de markt bracht, schept hoge verwachtingen.
DOBBIT tv heeft samen met Plattelands tv, Ment tv en Sportmaxx het video-on-demand platform THEMAX opgezet waar kijkers gratis de televisieprogramma's van de respectievelijke themakanalen kunnen opvragen en bekijken. Ontdek Dobbit op Themax.
6 zorgvuldig geselecteerde sprekers delen hun expertise en benaderen diverse aspecten van technisch gevelontwerp en -bouw vanuit een eigen insteek. Procesaanpak, materialisatie, detaillering en circulariteit zijn slechts enkele van de topics die hierbij aan bod komen.
Met 13 m³ flexibele laadruimte en 5 jaar garantie, heeft u alles wat u nodig hebt om uw dagelijkse leven efficiënter te maken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.