Online magazines

10 september 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Aluminium hoekenpersen: opmars van CNC-gestuurd persen

Automatisatie in de productie van aluminium schrijnwerk bleef meestal beperkt tot een zaag- en bewerkingscentrum. Het is echter duidelijk dat er ook na deze productiestap tal van mogelijkheden zijn om het verdere productieproces te optimaliseren en automatiseren. Eén van deze mogelijkheden is het CNC gestuurd persen van de aluminium ramen en deuren.

Kenneth Baert
Bladmanager

De productie van pvc-ramen en -deuren verloopt reeds lange tijd geautomatiseerd bij de meeste schrijnwerkers. Daartegenover bleef de automatisatie in de productie van aluminium schrijnwerk meestal beperkt tot een zaag- en bewerkingscentrum. Het is echter duidelijk dat ...
Prowood blijft dé ontmoetingsplaats voor de houtbewerkingsindustrie. Dit jaar staan innovatie, duurzaamheid en netwerken opnieuw centraal. De adviesraad onderstreept het belang van de nieuwste technologieën en duurzame oplossingen. Prowood biedt daarmee het ideale platform om vooruitstrevende innovaties en oplossingen te presenteren.
Al meer dan negen jaar bundelen Wako en Schüco Aluminium hun expertise om innovatieve, hoogwaardige producten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de B2B-markt.
In de historische haven van Oostende staat met One Baelskaai hét boegbeeld van Oosteroever. De gevel werd uitgevoerd in bruinzwarte/bronzen Linarte-profielen, die contrasteren met de vloeiende horizontale lijnen en een pure, strakke look creëren.
Is uw winkel dringend aan vernieuwing toe, wordt uw kantoor of toonzaal binnenkort gerenoveerd of plant u de bouw van een gloednieuw productieatelier of logistieke loods? Laat het ons weten!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.