Online magazines

3 oktober 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

aandachtspunten bij ce-markering voor aluminium Schrijnwerk
De CE-markering is cruciaal voor elke fabrikant van aluminium schrijnwerk die binnen Europa actief is. Maar het roept ook vaak vragen op over de praktische toepassing ervan. Wat zijn uw verantwoordelijkheden? Ben je vrijgesteld in geval van maatwerk? Wat moet er precies gedeclareerd worden? 

Kenneth Baert
Bladmanager
De CE-markering is cruciaal voor elke fabrikant van aluminium schrijnwerk die binnen Europa actief is. Dit label garandeert dat je voldoet aan de strikte Europese normen, maar het roept ook vaak vragen op over de praktische toepassing ervan. Wat ...
Een (ver)bouwspecialist weet als geen ander dat de ramen en deuren bepalend zijn voor de energie-efficiëntie én uitstraling van een woning. De nieuwe pvc-reeks LUMO 80 die Profel recent op de markt bracht, schept hoge verwachtingen.
Dr Hahn stelt zijn nieuwe scharnierreeks “Klemmband AT” voor. Dit nieuwe product is speciaal ontwikkeld voor de Benelux markt, waar deurscharnieren die geklemd worden in de Eurogroef op aluminium profieldeuren bijzonder vaak gebruikt worden.
Thielemans & Co opent een vestiging in Wallonië. De specialist in aluminium schrijnwerk breidt uit naar Marche-en-Famenne in de provincie Luxemburg om er de regionale B2B-markt te gaan bedienen.

Group Ceyssens mag zich 59 jaar na hun oprichting wereldspeler noemen op vlak van het ontwikkelen én produceren van glasproducten en ramen. Ze onderscheiden zich door een alles-in-één oplossing voor alle glasprojecten aan te bieden. In hun productiehal beschikken ze over een enorme capaciteit ...
BHB Windows werd in 2006 opgericht door de familie Herceg en is toonaangevend op het gebied van schrijnwerk. Met een fabriek van 10.000 m² in Bosnië-Herzegovina en meer dan 450 vakmensen leveren we jaarlijks meer dan 20.000 hoogwaardige onderdelen aan België.
Familiebedrijf Pierret Portes & Fenêtres opent de deuren van zijn fabriek in Bertrix, die gespecialiseerd is in aluminiumschrijnwerk, en moderniseert verder met nieuwe uitrustingen.









Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.